Tinneveld Advocaat 026-3511158: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Eusebiusbuitensingel 7
6828HT Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Tinneveld Advocaat biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-3511158

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

personen- en familierecht
psychiatrisch recht en strafrecht

Wat wij doen:
In dit kantoor is mevrouw mr. E.M.C. (Els) Tinneveld als advocaat en mediator werkzaam. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht (w.o. echtscheidingen, alimentaties, gezagsvoorzieningen, het opstellen van ouderschapsplannen etc.), jeugdrecht, strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.

Het kantoor is gevestigd in Arnhem (bezoek volgens afspraak). Zonodig is ook bezoek bij u thuis mogelijk. Bij de keuze van haar bezoekadres heeft mevrouw Tinneveld zich laten leiden door een toegankelijke en informele uitstraling.

Iedere dinsdag van 17.00 uur tot 18.00 uur is er een gratis inloopspreekuur. Wanneer u er zeker van wenst te zijn dat u dan terecht kunt dan verzoek ik u even telefonisch contact op te nemen.Openingstijden:
Maandag : 09:30 - 17:00
Dinsdag : 09:30 - 17:00
Woensdag : 09:30 - 17:00
Donderdag : 09:30 - 17:00
Vrijdag : 09:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Gratis inloopspreekuur

Personen en Familierecht:
Familierecht, Jeugdrecht, Mediation, Personenrecht

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Strafrecht algemeen

Specialisatieverenigingen:
Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten