Stelvio Advocaten Mediators 026-4465757: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Cronjestraat 8
6814AH Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Stelvio Advocaten Mediators biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-4465757

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


026-4465757

fax : 026-4434439

Wat wij doen:
Stelvio advocaten | mediators is een fullservicekantoor met ervaren advocaten en advocaat-mediators die grotendeels afkomstig zijn van de grotere kantoren in de regio Arnhem. Zij hebben bewust gekozen voor de stap naar kleinschaligheid, met behoud van professionele kwaliteit. Het kantoor is gevestigd in een sfeervol herenhuis in de binnenstad van Arnhem, dicht bij het Park Sonsbeek.

Stelvio advocaten | mediators is een ondernemend en resultaatgericht kantoor voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn professioneel en gedreven. Juridische expertise en ervaring gaan samen met een oprechte interesse in en betrokkenheid bij de persoon van de cliënt.

Onze mediators combineren hun juridische, psychologische en mediation kwaliteiten om conflicterende partijen met elkaar naar voor hen werkbare oplossingen te begeleiden.

Onder de algemene juridische praktijk vallen geschillen en aangelegenheden van meer algemene aard. Wij staan hierin zowel particulieren als ondernemingen (MKB) bij. Wij bieden ondersteuning op het gebied van handelstransacties, waaronder franchise-, distributie- en agentuurovereenkomsten. Hieronder vallen ook de geldlenings-, aannemings-, en koop/verkoopovereenkomst.
Ook smaad, burengeschillen, belediging en straatverbod etc. vallen onder dit rechtsgebied. Wij hebben tenslotte ruime ervaring in het voeren van incassoprocedures.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30
Dinsdag : 08:30 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 08:30 - 17:30
Vrijdag : 08:30 - 17:30
Zaterdag : 08:30 - 17:30
Zondag : 08:30 - 17:30 Service:
Alleen op afspraak, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, gefinancierde rechtshulp, Gratis kennismakingsgesprek, Ontslagrecht, Rechtsbijstand op maat, Spoedeisende zaken

Personen en Familierecht:
alimentatie, echtscheidingsbemiddeling, Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Internationaal personen- en familierecht, Jeugdrecht, Mediation

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Ambtenarenrecht

Koop, intellectuele eigendommen en mededingingsrecht:
Auteursrecht, Octrooirecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Incassorecht:
beslag, Beslag en executie, Betalingsregeling

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht, Onderwijsrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Burenrecht, Huurrecht, Onroerendgoedrecht, Pachtrecht

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Consumentenrecht, merkenrecht, overeenkomstenrecht, Verbintenissenrecht

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Erfdienstbaarheid, Erfpachtrecht / vruchtgebruik, Hypotheekrecht en pandrecht, Terugvorderingsrecht

Faillissementsrecht:
Faillissement (executiegeschil), faillissementsrecht, insolventierecht, Schuldsanering / WSNP, Surseance, wsnp

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Financieel economisch strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieustrafrecht, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA), Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging van Familierecht Advocaten en scheidingsbemiddelaars (VFAS)

Belastingrecht:
Omzetbelasting

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht

Betalingsmogelijkheden:
Incasso