Bige E Mr Advocaat 026-4450088: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Cronjestraat 8
6814AH Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Bige E Mr Advocaat biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-4450088

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


026-4450088

fax : 026-3510066

Wat wij doen:
Mr. Gabriella Bige is gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is lid van de specialistenverenigingen LSA, WAA en ASP en beschikt over het Keurmerk Letselschade. Zij werkt al meer dan 30 jaar op dit gebeid. In haar werk streeft zij naar kwaliteit en zoekt zij naar optimale oplossingen voor de problemen waarmee haar cliënten zich tot haar hebben gewend.
Zij was jaren als rechter plaatsvervanger actief daarnaast is zij lid van de Raad van Discipline in het ressort Arnhem - Leeuwarden.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenService:
Gefinancierde rechtshulp

Personen en Familierecht:
aanrijding , aanrijding door schuld van een ander, bedrijfsongeval, letsel door schuld vna een ander, letselschade, Letselschadeadvocaat, Letselschade advocaat, Letselschadeadvocatuur, ongeval in het verkeer, ongeval met auto, ongeval met fiets, ongeval op het werk, schadevergoeding na letsel, schadevergoeding na ongeval, smartengeld

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Aansprakelijkheidsrecht, Letselschade

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Keurmerk Letselschade, LSA, ASP, WAA