MHA Advocaten 026-3229147: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Huissensestraat 55
6833HM Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 5
Aantal beoordelingen: 5
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor MHA Advocaten biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-3229147

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


026-3229147
Voor deskundige en
betaalbare rechtshulp

fax : 026-3226899

Wat wij doen:
Van der Meulen Henny & Van Aalst Advocaten of kortweg MHA-Advocaten vestigde zich in 1978 als eerste advocatenkantoor in Arnhem-Zuid, waar het kantoor bekend werd onder de naam Advocatenkantoor Huissensestraat. In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor, waardoor het steeds beter mogelijk werd om gespecialiseerde rechtshulp te verlenen.


Gezien de complexe wetgeving op verschillende terreinen is specialisatie absoluut een vereiste om kwaliteit te kunnen leveren. Momenteel zijn zes advocaten op verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd, zodat kwaliteit gewaarborgd is.


De doelstelling van kantoor is het verlenen van rechtshulp aan iedereen ongeacht het inkomen. Veel mensen komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De hoogte van een eventuele eigen bijdrage kunt u terugvinden op www.rvr.org, de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht het inkomen (of vermogen) te hoog zijn om in aanmerking te komen voor gefinancierde rechtsbijstand, dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief. Een eerste advies is gratis.


Kwaliteit van rechtshulp en een persoonlijke bejegening in een informele sfeer staat bij ons centraal.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00 Pauze: 12.30 - 13.30 uur
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:15 - 16:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenService:
Arbeidsrecht, Gefinancierde rechtshulp, Gefinancierde rechtshulp (pro deo), Gratis inloopspreekuur, Gratis kennismakingsgesprek, Ontslagrecht

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen

Uurtarief (inclusief BTW):
160 - 179 euro

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Asielrecht, Vreemdelingenrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Consumentenrecht, Letselschade, Letselschade / overlijdensschade, Onrechtmatige daadsrecht, Verbintenissenrecht, Verzekeringsrecht

Personen en Familierecht:
Echtscheidingsrecht, Familierecht, Jeugdrecht, Personenrecht

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Terugvorderingsrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Huurrecht

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Jeugdstrafrecht, Militair strafrecht en tuchtrecht, Penitentiair recht, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht, Vreemdelingenbewaring

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht Advocaten (SSZ), Vereniging Asieladvocaten en -Juristen Nederland (VAJN)

Doelgroep:
Particulieren

Faillissementsrecht:
Schuldsanering, Schuldsanering / WSNP

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Sociale zekerheidsrecht

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
VSAN, Raad voor Rechtsbijstand, orde van advocaten