Daniels Advocatuur 026-3516190: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Zijpendaalseweg 12
6814CK Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Daniels Advocatuur biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-3516190

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Specialist arbeidszaken

http://www.daniels-advocatuur.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Daniels en Partners advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht, waaronder ambtenarenrecht. Daarnaast hebben wij ondernemingsrecht en civiel recht (overeenkomsten/ onrechtmatige daad) in portefeuille waaronder consumenten zaken.Wij verrichten diensten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingenService:
Alleen op afspraak, civiel recht/ overeenkomsten, strafrecht

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Ontslagrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Concurrentiebeding, Consumentenrecht

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht

Aangesloten bij / Certificering:
Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Resort Arnhem (VAARA), Nederlands Orde van Advocaten