Selecteer provincie

Verhoef Advocatenkantoor 030-6974930: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Utrechtseweg 9
3704HA Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Verhoef Advocatenkantoor biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 030-6974930

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Zeist en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Zeist

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


030-6974930

fax : 030-6974931

http://www.verhoefmediation.nl

Wat wij doen:
Het kantoor werkt voornamelijk op basis van uurtarief, zoals gebruikelijk in de advocatuur. Al de tijd die wordt besteed aan een betreffend dossier wordt bijgehouden in een urenverantwoordingssysteem, waarvan de specificatie als bijlage bij de declaratie wordt gevoegd.

Bij mediation worden de kosten in principe over de partijen ieder voor gelijke delen verdeeld. Cliënten kunnen in onderling overleg ook een andere verdeling overeenkomen. Naast het honorarium dient 19% btw te worden doorberekend. Daarnaast is het gebruikelijk 5% kantoorkosten te berekenen.

Sommige verzekeringen dekken tot op bepaalde hoogte de kosten van mediation. Vraag ernaar bij uw verzkering. Mocht u hiervoor niet verzekerd zijn en niet in staat om de kosten zelf te kunnen dragen, dan kan het kantoor - indien van toepassing - eventueel een gefinancierde rechtshulp ( zie rvr.org) aanvraag verzorgen, waarbij de overheid de kosten voor een deel kan betalen.Openingstijden:
Maandag : 12:00 - 17:00
Dinsdag : 12:00 - 17:00
Woensdag : 12:00 - 17:00
Donderdag : 12:00 - 17:00
Vrijdag : 12:00 - 17:00
Zaterdag : 12:00 - 17:00
Zondag : 12:00 - 17:00 Service:
Arbeidsrecht, Familierecht

Personen en Familierecht:
Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Familierecht, Mediation, Personenrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Verzekeringsrecht

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
advocatuur, Ned Mediators federatie, Orde van Advocaten, Ver Advocaat Scheidingsbemiddelaars