Selecteer provincie

Advocaten Schouten Sinds 1974 030-6925014: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Slotlaan 72
3701GP Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Advocaten Schouten Sinds 1974 biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 030-6925014

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Zeist en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Zeist

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Schouten - Advocaten is een slagvaardig Advocatenkantoor gelegen in de provincie Utrecht dat juridische kennis, ervaring, specialisatie en betrokkenheid combineert. Zoveel mogelijk werken wij aan praktijkgerichte oplossingen ter voorkoming van procedures voor bedrijven, particulieren en (lagere) Overheid. Problemen oplossen als het kan, procederen als het moet.

Kwaliteit en snelle doorlooptijd van zaken heeft prioriteit. Vanuit ons advocatenkantoor te Zeist (Utrecht) bedienen wij cliënten in heel Nederland. Maak kennis met Schouten - Advocaten, u bent welkom voor een gratis probleemanalyse.Service:
Alleen op afspraak, Gratis probleemanalyse, Online offerteaanvraag, Online probleemanalyse aanvraag, Vrijblijvend afspraak maken

Toegankelijkheid:
Begane grond

Uurtarief (inclusief BTW):
150 - 195 euro

Personen en Familierecht:
Alimentatie, Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Familierecht, Personenrecht

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Arbeidsrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Incassorecht:
Beslag en executie, Betalingsregeling

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Bouwrecht, Huurrecht, Onteigeningsrecht, Pachtrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Contractenrecht, Letselschade / overlijdensschade, Planschade

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Handelsrecht

Belastingrecht:
Inkomstenbelasting

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht

Koop, intellectuele eigendommen en mededingingsrecht:
Vastgoedrecht

Specialisatieverenigingen:
Vereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA)

Transportrecht:
Vervoersrecht