Selecteer provincie

Putten Mr W J M vd 013-4684201: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Tilburgseweg 213
5051AG Goirle
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Putten Mr W J M vd biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 013-4684201

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Goirle en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Goirle

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


013-4684201

fax : 013-4686820

Wat wij doen:
De heer Mr W.J.M. van der Putten van advocatenkantoor van der Putten in Goirle heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht en criminologie. Als strafadvocaat heeft Mr van der Putten al ruim 30 jaar ervaring en behandelt alle soorten strafzaken, waaronder onder andere drugszaken, geweldsdelicten, diefstal, fraude, zedenzaken en levensdelicten.

Mr W.J.M. van der Putten is zeer vasthoudend, betrokken en gedreven.

Mr W.J.M. van der Putten staat bekend om zijn kennis van het strafrecht en strafprocesrecht. Hij is lid van Beroepsvereniging NvSA, Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Financieel economisch strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieustrafrecht, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht