Advocaten OJW 013-5302378: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Kloosterstraat 17
5051RB Goirle
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Advocaten OJW biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 013-5302378

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Goirle en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Goirle

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Voor vrijwel al uw juridische zaken en adviezen kunt u als particulier of ondernemer bij OJW-Advocaten terecht.
De advocaten werkzaam in ons kantoor hebben niet alleen veel kennis opgedaan in de praktijk, maar hebben elk hun eigen specialisatie op onder andere de volgende rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Incasso's en adviezen midden- en kleinbedrijf.

Specialisaties particuliere praktijk
Arbeids- en ontslagrecht: OJW Advocaten richt zich in eerste instantie op het voorkomen van problemen. Een deugdelijk opgestelde arbeidsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst voorkomt veel geschillen.
In eerste instantie een minnelijke oplossing te bereiken, maar anzelfsprekend staat uw belang voorop, zodat wij een procedure niet uit de weg gaan wanneer het minnelijke traject niet tot een bevredigende oplossing leidt.

Personen & Familierecht: Bij de echtscheiding, boedelscheiding of draagkrachtberekening van een ondernemer spelen vaak bedrijfseconomische belangen en specifieke kennis van het ondernemings- en jaarrekeningenrecht een belangrijke rol. Wij hebben ook die specialisaties in huis en deze zelfs gecombineerd tot een praktijk zodat ondernemers hun zakelijke belangen maar tegelijkertijd ook hun privé belangen veelal door één advocaat kunnen laten behandelen.

Mediation kan een nuttige en kostenbesparende oplossing zijn in een echtscheidingssituatie, een familie- of buren conflict, maar ook bijvoorbeeld in arbeidsrechtelijke geschillen en geschillen tussen aandeelhouders of ondernemers.

Strafrecht: Elk individu dat verdacht wordt van een strafbaar feit, al dan niet ernstig, heeft recht op juridische bijstand van een (liefst in het strafrecht gespecialiseerde) advocaat. Iedereen heeft immers recht op een eerlijk proces.

Letselschade is een ruim begrip voor allerlei fysieke en psychische klachten, die opgelopen zijn door een bepaalde gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een arbeidsongeval, een verkeersongeval, een medische fout of een misdrijf.

Ondernemings- en vennootschapsrechtrecht.
Voor hulp bij het starten of wijzigen van de structuur van een onderneming, fusies en overnames, bestuurdersaansprakelijkheid, onenigheid tussen aandeelhouders.

Wij doe ook incasso van onbetwiste vorderingen – NO CURE NO PAY!

Maar ook arbeidsrecht voor bedrijven.

Intellectueel eigendom en ICT-recht (software- en onderhoudlicenties) : Ook blijken creatieve ideeën en producten interessant voor derden die het niet altijd even nauw nemen met de belangen van de rechthebbende.Openingstijden:
Maandag : 08:45 - 17:30
Dinsdag : 08:45 - 17:30
Woensdag : 08:45 - 17:30
Donderdag : 08:45 - 17:30
Vrijdag : 08:45 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 08:45 - 17:30
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Bevrijdingsdag : 08:45 - 17:30
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
Suikerfeest : 08:45 - 17:30
Sinterklaas : 08:45 - 17:30
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : 08:45 - 13:00
Overige Feestdagen : geslotenService:
Alleen op afspraak, arbeidsrecht,, Arbeidsrecht, Contractenrecht, (economisch) strafrecht, expat services, Familierecht, Gefinancierde rechtshulp (pro deo), incasso's en adviezen mkb, it- en ie-recht, Jaarcontract / kaderafspraak, juridische zaken en adviezen, letselschade, huurrecht (com), online infromatie, Ontslagrecht, personen- en familierecht, Rechtsbijstand op maat, software escrow, Spoedeisende zaken

Toegankelijkheid:
Begane grond, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Uurtarief (inclusief BTW):
180 - 199 euro

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Aanbestedingsrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Huurrecht, Onroerendgoedrecht

Koop, intellectuele eigendommen en mededingingsrecht:
Auteursrecht, Databankenrecht, Europese aanbestedingsrecht, ICT-recht, Informatierecht, Intellectuele eigendomsrecht, Octrooirecht, Privacyrecht, Telecomrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Procesrecht:
Belgisch recht, Burgerlijk procesrecht, Internationaal procesrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Consumentenrecht, Gezondheidsrecht, Hippisch recht, Internationaal contractrecht, Letselschade / overlijdensschade, Onrechtmatige daadsrecht, Sportrecht, Verbintenissenrecht, Verzekeringsrecht

Incassorecht:
Beslag en executie

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht, Onderwijsrecht

Personen en Familierecht:
Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Jeugdrecht, Mediation

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Erfdienstbaarheid, Erfpachtrecht / vruchtgebruik, Hypotheekrecht en pandrecht, Terugvorderingsrecht

Faillissementsrecht:
Faillissement (executiegeschil), Schuldsanering / WSNP, Surseance

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Financieel economisch strafrecht, Jeugdstrafrecht, Medisch tuchtrecht, Penitentiair recht, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht

Bankrecht, effectenrecht en financieringsrecht:
Financiering en zekerheden

Arbitrage:
Institutionele arbitrage, NAI-arbitrage (Nederlands Arbitrage Instituut)

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), Vereniging van Familierecht Advocaten en scheidingsbemiddelaars (VFAS)

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Sociale zekerheidsrecht

Transportrecht:
Vervoersrecht

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Chip, Pin, Bank / giro overschrijving, Vooruit betalen, Gespreid betalen