Raetsluy Advocaten 076-5310393: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Graaf Hendrik III Laan 1
4819CA Breda
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Raetsluy Advocaten biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 076-5310393

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Breda en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Breda

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


076-5310393

fax : 076-5310394

http://www.raetsluy.nl

Wat wij doen:
In de afgelopen jaren heeft de aanpak van Raetsluy zich meer dan bewezen. Vele ondernemingen en particulieren wisten de laagdrempelige weg naar hun raetsman te vinden.

Raetsluy biedt een breed pakket op het gebied van de juridische advies- en procespraktijk. Onze advocaten hebben een brede juridische achtergrond, daarnaast zijn zij vergaand gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Daardoor kunnen wij voor iedere cliënt een passend servicepakket samenstellen. Met de 'raetsman' en het 'Raetsluy-lease-plan' brengt Raetsluy een vernieuwend concept van juridische dienstverlening.
Service:
Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, Gratis kennismakingsgesprek

Uurtarief (inclusief BTW):
200 - 219 euro

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Ambtenarenrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Personen en Familierecht:
Erfrecht, Jeugdrecht, Personenrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Huurrecht, Onroerendgoedrecht

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Jeugdstrafrecht, Penitentiair recht, Strafrecht algemeen

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Sportrecht, Verbintenissenrecht

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadv. + Vereniging voor Arbeidsrechtadv, DAS Rechtsbijstand