Selecteer provincie

Kessels Hanssen 't Sas Advocaten 076-5253535: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Julianalaan 1
4819AB Breda
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Kessels Hanssen 't Sas Advocaten biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 076-5253535

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Breda en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Breda

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Kessels Hanssen tSas advocaten is in 1980 opgericht en in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een onafhankelijk en sterk gespecialiseerd advocatenkantoor met een nationale en internationale praktijk.
Vanuit onze vestiging te Breda zijn wij werkzaam in een viertal gespecialiseerde praktijkgebieden te weten:
Aansprakelijkheidsrecht/Letselschade
Arbeidsrecht/Ontslagrecht
Familierecht/Echtscheidingsrecht
Ondernemingsrecht
Kessels Hanssen tSas advocaten hebben er bewust voor gekozen om zich te beperken tot deze rechtsgebieden teneinde een veel verdergaande specialisatie te kunnen bereiken dan gebruikelijk. Deze hyper-specialisatie waarborgt dat wij gerelateerd aan uw eigen rechtspositie steeds het meest optimale resultaat weten te bereiken.
Kessels Hanssen tSas advocaten hechten groot belang aan een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De door ons gehanteerde tariefstructuur garandeert een verhoudingsgewijs gunstige declaratieafwikkeling die in overleg met de cliënt steeds op maat kan worden toegesneden.

Adviesgesprek?
Bel voor kosteloos adviesgesprek: 076-7114366
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 12:00 Inloopspreekuur
Dinsdag : 09:00 - 12:00 Inloopspreekuur
Woensdag : 09:00 - 12:00 Inloopspreekuur
Donderdag : 09:00 - 12:00 Inloopspreekuur
Vrijdag : 09:00 - 12:00 Inloopspreekuur
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenArbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Arbeidsrecht, Ontslagrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Letselschade, Letselschade / overlijdensschade

Faillissementsrecht:
Faillissement (executiegeschil), Surseance

Personen en Familierecht:
Familierecht, Mediation

Ondernemingspraktijk:
Fusie- en overnamerecht, Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NAVB), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD), Vereniging van Familierecht Advocaten en scheidingsbemiddelaars (VFAS), Vereniging van Letselschade Advocaten