Selecteer provincie

Exact Expertise BV 076-5229900: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Oosterstraat 110
4812VD Breda
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Exact Expertise BV biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 076-5229900

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Breda en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Breda

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Bouwkunde als specialisatie

Wat wij doen:
Sedert 1989 heeft Exact Expertise B.V. zich ontwikkeld tot een expertisebureau met bouwkunde als specialisatie.

Exact Expertise B.V. is vooral actief op het gebied van bouwschade-expertise, vooropnamen, trillingsmetingen en hoogtemetingen.

Onze opdrachtgevers zijn aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars, verzekeringsmaatschappijen, advocaten, bedrijven, particulieren en ingenieurs- en architectenbureaus.

Van een expertisebureau met de naam Exact Expertise B.V. mag u deskundigheid en snelheid in handelen verwachten.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Expert, Expertisebureau