Selecteer provincie

Advocatenkantoor Koeleman & van der Vlis-Vlaspoel

Details

Adres
Dorpstraat 92
6227BP Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Maastricht

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


043-3610738

fax : 043-3672393

Wat wij doen:
oeleman & van der Vlis Advocaten Is een kantoor waarbij dienstverlening en kwaliteit uitgangspunt is met een persoonlijke en directe aanpak.In 1988 ging Mr Dirk Koeleman een samenwerking aan met Mr Riet van der Vlis.

Het kantoor werd gevestigd aan de Dorpstraat 92 te 6227 BP Maastricht Heer Wijk 27, met als doel de best mogelijke rechtshulp te verlenen aan particulieren door middel van directe contacten en duidelijkheid.De dienstverlening is op U als cliënt gericht adviserend, bemiddelend en indien vereist procederend om voor U het beste resultaat te bereiken.Indien mogelijk wordt voor U op basis van toevoeging gewerkt (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) met een inkomensafhankelijke eigen bijdrage.

Als dat niet mogelijk is, wordt met U een redelijk uurtarief afgesproken.Indien U ontevreden bent over de kwaliteit of dienstverlening of de hoogte van de declaratie dan kunt u Uw bezwaar kenbaar maken binnen drie maanden na het moment waarop U kennis nam van het handelen of nalaten dat aanleiding gaf tot Uw klacht. In overleg met U wordt zo veel mogelijk naar een oplossing gezocht.

Het kantoor neemt deel aan de klachten/ en geschillenregeling advocatuur.