Selecteer provincie

Weening Strafrechtadvocaten

Details

Adres
Wilhelminasingel 97
6221BH Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Maastricht

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


043-3500262

fax : 043-3500568

Wat wij doen:
Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat het kantoor steeds weer garant voor een gedegen verdediging.

Mr. Weening heeft jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur. Hij begon zijn carrière bij mr. Max Moszkowicz sr. Als laatste stagiaire van de grote meester legde hij in 2004 de basis voor het huidige kantoor. In de loop der tijd is het kantoor versterkt met advocaten die allen de kantoorvisie onderschrijven. Een visie waarbij het belang van de cliënt voorop staat, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op dit moment maken 6 advocaten deel uit van het in strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Weening strafrechtadvocaten.

Het kantoor houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken, waardoor het op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Zaken worden tijdens wekelijks kantooroverleg door de behandelend advocaat besproken met de kantoorgenoten. Daardoor worden de belangen van onze cliënten niet alleen door een competente advocaat, maar door een deskundig team van strafrechtadvocaten behartigd. Het kantoor is bij spraakmakende strafzaken betrokken (zie in de media), maar of u nu verdacht wordt van fietsendiefstal of van moord, wij zien in elke zaak het belang van een goede verdediging.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Nederland.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Financieel economisch strafrecht, Internationaal strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieustrafrecht, Militair strafrecht en tuchtrecht, Penitentiair recht, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse vereniging van strafrechtadvocaten