Selecteer provincie

Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies 06-53252500: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Mizar 2
7891VE Klazienaveen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 06-53252500

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Klazienaveen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Klazienaveen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
U kunt bij Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies terecht om uw salaris- en/of personeelsadministratie te laten verzorgen. Vanwege de sterk veranderende wetgeving op het gebied van de sociale verzekeringen en de strakkere hantering van het boetebesluit gaan steeds meer administratiekantoren ertoe over om deze werkzaamheden aan een gespecialiseerd bureau als het onze uit te besteden.

Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies is een betrouwbare partner in arbeidsrechtelijke kwesties. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over arbeidsrechtelijke- en sociale verzekeringsvraagstukken. Daarbij maken we veelvuldig gebruik van de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek, de Arbeidstijdenwet, tachtig verschillende CAOs en bijbehorende jurisprudentie. Zo is het in deze tijd van economische terugval weer van groot belang dat arbeidsovereenkomsten op de juiste manier worden opgesteld. Het inhuren van een advocaat voor dit soort vraagstukken is dan niet meer nodig. Specialisme:
Online mutaties, Personeelsadvies , Salarisadministratie