Advocaten Heuzeveldt 0591-686360: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Westerbracht 19
7821CD Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Advocaten Heuzeveldt biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0591-686360

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Emmen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Emmen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus2231, 7801CE, Emmen
http://www.heuzeveldt.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Heuzeveldt Advocaten is een ambitieus en zakelijk kantoor dat zich richt op het bedrijfsleven. Vanuit een eigentijds kantoorpand in Emmen worden juridische diensten verleend aan bedrijven en ondernemingen.

Wij hebben de overtuiging dat juridische dienstverlening niet goed mogelijk is zonder een flexibele en sterk klantgerichte houding, waarbij inleving in de problematiek van de klanten essentieel is.

Doelgerichtheid en voortvarendheid kenmerken onze dienstverlening.

Onze office manager verbonden aan het advocatenkantoor en houdt zich bezig met de algemene kantoororganisatie, zowel in- als extern.
Als aanspreekpunt kunt u bij haar o.a. terecht voor informatie over de werkwijze van de advocaten, tarieven en de intake van nieuwe zaken.

Wij richten ons op ondernemings- en vennootschapsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, insolventierecht, procesrecht en de incassopraktijk.
Concreet adviseren en zo nodig procederen wij onder meer met betrekking tot deze rechtsgebieden, uiteraard na gedegen vooroverleg met onze opdrachtgevers.

Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere bedrijfsovernames, doorstartscenarios, het opstellen van contracten zoals koop- en bedrijfshuurcontracten, algemene voorwaarden, het aangaan of beeindigen van maatschappen of vennootschappen onder firma, beoordeling van financieringscontracten e.d. en het innen van geldvorderingen.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Arbeidsrecht, Contractenrecht, Ontslagrecht

Doelgroep:
Bedrijven

Incassorecht:
Beslag en executie, Betalingsregeling

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Bouwrecht, Huurrecht, Onroerendgoedrecht

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Hypotheekrecht en pandrecht

Faillissementsrecht:
Faillissement (executiegeschil), Schuldsanering / WSNP, Surseance

Bankrecht, effectenrecht en financieringsrecht:
Financiering en zekerheden

Ondernemingspraktijk:
Fusie- en overnamerecht, Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NAVB), Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Verbintenissenrecht