Selecteer provincie

Ruiter Advocatenkantoor De 0182-300540: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Ruiter Advocatenkantoor De biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0182-300540

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Reeuwijk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Reeuwijk

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Advocatenkantoor De Ruiter staat bekend om haar vakkundig en persoonlijk advies. Zowel particulieren als ondernemers zijn van harte welkom.

Rechtsgebieden die worden behandeld zijn onder meer ondernemingsrecht, waaronder contractenrecht en algemene voorwaarden, huurrecht, arbeidsrecht, strafzaken, bestuursrecht, personen- en familierecht en incassozaken, Kortom een uitgebreid scala aan rechtsgebieden.

Advocatenkantoor De Ruiter is een advocatenkantoor met een brede ervaring.
Samen met u wordt gewerkt aan het oplossen van juridische vraagstukken en wordt daarnaast geadviseerd ter voorkoming daarvan.

De relatie tussen het kantoor en de -particuliere of zakelijke- cliënt wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid en transparantie in werkwijze en tarifering.

Het kantoor beoogt individuele, adequate én flexibele dienstverlening te bieden.

Een goede bereikbaarheid van de behandelend advocaat is hierbij van wezenlijk belang.
Korte lijnen met de cliënten staan voorop.Personen en Familierecht:
Familierecht, Mediation

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Huurrecht

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
NMI erkend mediator