Selecteer provincie

Advocatenkantoor Delgado - Hoogvliet Rotterdam 010-2310908: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Hoefsmidstraat 41
3194AA Hoogvliet Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Advocatenkantoor Delgado - Hoogvliet Rotterdam biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 010-2310908

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Hoogvliet Rotterdam en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Hoogvliet Rotterdam

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


010-2310908

fax : 010-2310909
*Inkomensafhankelijke Advocaatkosten*

http://www.advocatenkantoordelgado.nl
DESKUNDIG & BETAALBAAR
- Bedrijven: o.a. contracten, algemene
voorwaarden, incasso, ontslag en schade
- Particulieren: o.a. ontslag, strafzaken,
echtscheiding en alimentatie
*Inkomstenafhankelijke Advocaatkosten*

Wat wij doen:
Advocatenkantoor Delgado in Hoogvliet (Bedrijventerrein De Gadering) is een betrokken en meedenkend advocatenkantoor dat staat voor professionele en betaalbare juridische dienstverlening door een deskundige advocaat aan bedrijven en particulieren.


Uw advocaat helpt u - net als vele andere bedrijven en particulieren in de regio Hoogvliet-Rotterdam (Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Pernis) - graag bij het voorkomen en oplossen van (juridische) problemen.


Werkwijze


Bereikbaar, begrijpelijk, betaalbaar en betrokken; dat zijn de aspecten die u zoekt in een advocaat en zult vinden bij Advocatenkantoor Delgado.


Het advocatenkantoor is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Mocht uw advocaat tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan kunt u altijd een bericht bij zijn secretaresse achterlaten. Indien nodig wordt u zo spoedig mogelijk door uw advocaat teruggebeld.


U wordt van het begin tot het eind door uw advocaat persoonlijk en in duidelijke taal geïnformeerd over de kansen, de kosten en de voortgang van de zaak. Uiteraard kunt u in geval van vragen of onduidelijkheden contact opnemen.


Het advocatenkantoor hanteert voor bedrijven en particulieren aantrekkelijke uurtarieven. Voor beginnende bedrijven, stichtingen en incasso's tot € 25.000,= wordt een aangepast tarief gehanteerd. Voor particulieren geldt dat de advocaatkosten inkomensafhankelijk zijn.


U heeft een betrokken advocaat nodig met hart voor uw zaak. Uw advocaat denkt met u mee en helpt problemen te voorkomen. Uw advocaat zal er op toezien dat de zaak niet onnodig lang blijft voortduren. Door vaart in de zaak te houden en derden aan te sporen dit ook te doen, zal de zaak binnen een redelijke termijn kunnen worden afgerond.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Arbeidsrecht, Bezoek / bespreking bij cliënt thuis, Contractenrecht, Familierecht, Jaarcontract / kaderafspraak, Online juridisch advies, Ontslagrecht, pro deo, Rechtsbijstand op maat, Spoedeisende zaken

Toegankelijkheid:
Lift aanwezig

Koop, intellectuele eigendommen en mededingingsrecht:
Auteursrecht, ICT-recht, Intellectuele eigendomsrecht, Privacyrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Consumentenrecht, Internationaal contractrecht, Letselschade / overlijdensschade, Onrechtmatige daadsrecht, Sportrecht, Verbintenissenrecht

Incassorecht:
Beslag en executie

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Bouwrecht, Huurrecht, Onroerendgoedrecht

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Personen en Familierecht:
Echtscheidingsrecht, Internationaal personen- en familierecht, Mediation, Personenrecht

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Erfdienstbaarheid, Erfpachtrecht / vruchtgebruik, Hypotheekrecht en pandrecht, Terugvorderingsrecht

Faillissementsrecht:
Faillissement (executiegeschil)

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Financieel economisch strafrecht, Internationaal strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieustrafrecht, Militair strafrecht en tuchtrecht, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Contant, uw rechtbijstandverzekeraar hoort de advocaatkosten te vergoeden., Incasso

Aangesloten bij / Certificering:
Raad voor Rechtsbijstand, Nederlandse Orde van Advocaten, Geschillencommissie Advocatuur