Selecteer provincie

Born Advocatenkantoor vd

Details

Adres
Hollandsch Diep 69
2904EP Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Capelle aan den IJssel

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van den Born Advocatenkantoor uit Capelle aan den IJssel is een advocatenkantoor met grote kennis op het gebied van uiteenlopende gerechtelijke procedures en juridische zaken. Voor al uw vragen met betrekking tot uw rechten en plichten inzake de rechtspraak kunt u bij het kantoor terecht. En hoewel soms bepaalde geschillen zichzelf weten op te lossen, is er soms behoefte om deze uit te vechten in de rechtzaal. Met dit advocatenkantoor weet u zeker dat u de kennis en de ervaring aan uw kant hebt. En dat is een veilig gevoel.

Het kantoor heeft zich onder andere gespecialiseerd in personen- en familierecht, strafrecht, letselschade en arbeidsrecht. Het advocatenkantoor uit Capelle aan den IJssel onderscheidt zich door professionaliteit te combineren met een persoonlijke aanpak van iedere zaak. Voor meer informatie over deze en andere diensten kunt u direct contact opnemen of naar de desbetreffende pagina gaan.

Buiten het feit dat wij lid zijn van de Nederlandse Orde van Advocaten geloven wij eveneens in een persoonlijke benadering bij al onze cliënten. Dien ten gevolge maken wij duidelijke prijsafspraken om helderheid te verschaffen voor beide partijen. Dit voorkomt vervelende misverstanden achteraf en schept helderheid in de dienstverlening.

Het advocatenkantoor te Capelle aan den IJssel biedt op gedegen wijze juridische assitentie voor een keur van uiteenlopende cliënten. Alle zaken worden op de correcte wijze aangenomen, behandeld en afgehandeld. Door ervaring en goede opleiding werkt men professioneel en accuraat zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. U voorzien van gedegen en betrouwbare juridische bijstand is het primaire uitgangspunt van de advocaat.

Zoals wij al aankaarten is een persoonlijke benadering erg belangrijk voor ons. Dat betekent dat wij u gedegen medestander zijn, maar een geduchte tegenstander voor de opponent. Het geven van solide juridische bijstand aan de clienten is dan ook het uitgangspunt. Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.Service:
Gratis kennismakingsgesprek

Personen en Familierecht:
Adoptie, Erfrecht, Familierecht

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Arbeidsrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Letselschade

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA), Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging van Letselschade Advocaten

Belastingrecht:
Omzetbelasting

Doelgroep:
Particulieren

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Strafrecht algemeen

Aangesloten bij / Certificering:
NOA