Selecteer provincie

Haaijer Advocatuur & Mediation 0114-317046: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Postbus 33
4560AA Hulst
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Haaijer Advocatuur & Mediation biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0114-317046

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Hulst en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Hulst

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Haaijer Advocatuur & Mediation in Hulst in Zeeland is een klein kantoor met een op particulieren gerichte praktijk. Veel kleine kantoren rekenen veel rechtsgebieden, zoniet alle, tot hun praktijk. Echter, de toenemende juridisering enerzijds en de wensen van de cliënt anderzijds vragen om specialisatie. Haaijer Advocatuur & Mediation richt zich hoofdzakelijk op één rechtsgebied: het personen- en familierecht. Optimale bijstand wordt hierdoor gegarandeerd.

Het personen- en familierecht is veelomvattend, vaak zeer complex en vereist naast een groot inlevingsvermogen ook specialistische kennis.Service:
Familierecht

Service:
Familierecht, gratis eerste kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten

Personen en Familierecht:
Internationaal personen- en familierecht, Mediation, Personenrecht

Doelgroep:
Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse Orde van Advocaten, Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators , Hoefnagels Scheidingsbemiddeling