Kring Echtscheidingsadvocaten

Details

Adres
Kerkewijk 8
3901EG Veenendaal
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Veenendaal

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0318-550770

fax : 0318-556860

Wat wij doen:
Kring Echtscheidingsadvocaten bestaat uit gedreven en gespecialiseerde familierechtadvocaten met een grondige kennis van het echtscheidingsrecht.

Daarnaast speelt onze persoonlijke betrokkenheid en visie een grote rol van betekenis.

Uw echtscheiding is bij ons in goede handen.

Indien er kinderen in het spel zijn, dient vanzelfsprekend ook met hen rekening te worden gehouden. Er dient een goed ouderschapsplan tot stand te komen.

Na hun studie aan de universiteit hebben onze advocaten een intensieve specialisatieopleiding in het familierecht gevolgd. Daarnaast zijn zij mediator.

Onze echtscheidingsadvocaten zijn als advocaat en mediator verbonden aan de door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Naast de 'reguliere' echtscheidingen laten onze advocaten zich in met internationale echtscheidingen en ondernemersgerelateerde kwesties. .

Ook u bent welkom indien ook u zich op positieve wijze wilt inzetten voor een toekomstgerichte en op maat gesneden echtscheiding.

Indien u wenst te investeren in een zorgvuldige en serieuze echtscheiding, zal dit voor u immers uiteindelijk het beste uitpakken en kunnen allerlei onnodige extra procedures in de toekomst beperkt worden.

Naast de echtscheiding behandelen wij kinderalimentatie en partneralimentatie, gezagskwesties, de verdeling van de zorg- en opvoedingstaken, de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, alsmede pensioenverevening.

Wij ontmoeten u graag voor een kennismakingsgesprek!Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 's avonds evt. op afspraak
Dinsdag : 08:30 - 17:00 's avonds evt. op afspraak
Woensdag : 08:30 - 17:00 's avonds evt. op afspraak
Donderdag : 08:30 - 17:00 's avonds evt. op afspraak
Vrijdag : 08:30 - 17:00 's avonds evt. op afspraak
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond, Ruimschoots parkeergelegenheid

Diensten:
Advies, Bemiddelen, Echtscheidingsadvocaat, Echtscheidingsbemiddeling, Echtscheidingsmediation, Mediation, Ouderschapsplan, Scheiden, Scheiding aanvragen

Specialisme:
Alimentatie, Boedeldeling, Boedelscheiding, Burenrecht, Co-ouderschap, Echtscheiding, Echtscheidingsconvenant, Familierecht, Gezag, Huwelijkse voorwaarden , Kinderalimentatie, Omgangsregeling, Ondernemingsrecht, Partneralimentatie, Pensioenverdeling, Pensioenverevening, Personen- en Familierecht

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse Orde van Advocaten , vFAS