Selecteer provincie

Helder Accountancy Van 030-8200020: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Vreeswijksestraatweg 22
3432NA Nieuwegein
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Helder Accountancy Van biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 030-8200020

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Nieuwegein en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Nieuwegein

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


030-8200020

fax : 030-8200025

Wat wij doen:
Wij zijn een accountants- en adviesorganisatie gericht op de medische professional. Van helder heeft zes adviseurs en streeft naar dienstverlening op het hoogste niveau. Wij bieden traditionele financiële diensten zoals administratie, accountancy, belastingadvies en financiële planning en fungeren daarnaast als kennispartners voor diverse adviserende organisaties in de zorg.
Het is voor u belangrijk een adviseur te hebben die goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Het is nog beter een adviseur te hebben die deze kennis in concrete adviezen en begeleiding vertaalt naar zijn cliënt. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkelingen in financiële en fiscale wetgeving, maar ook aan de ontwikkelingen in de zorg. Op deze wijze kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden en proactief adviseren. Via onze website en nieuwsbrieven houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte. Wij delen onze kennis met diverse adviserende organisaties in de zorg, waaronder verschillende beroepsorganisaties.
Wij willen op alle onderdelen uw gesprekspartner zijn. Of u nu nadenkt over een WTZI-instelling (voorheen ZBC), een samenwerking met andere zorgverleners in de eerste of tweede lijn, of een solopraktijk. Wij zijn de partners die kennis hebben van alle relevante aandachtsgebieden, bijvoorbeeld vergunningen, haalbaarheid, vestigingsplaats etc. Op onderdelen hebben wij een signalerende en soms ook initiërende rol. Waar nodig werken wij samen met businesspartners zoals assurantieadviseurs, advocaten, notarissen, vermogensbeheerders etc waarbij van helder uw financiële wensen en doelstellingen in het oog houdt. Zodat uw beslissingen passen in uw persoonlijke financiële planning en uw eigen financiële strategie. Zowel zakelijk als privé.
Onze organisatie is kleinschalig. Dat willen we ook zo houden, zodat de vier partners zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan advisering en het volgen van de ontwikkelingen in de zorg. Zo willen wij in staat blijven het allerhoogste kwaliteitsnivo te blijven leveren.
Wij zijn volledig onafhankelijk en willen dat altijd blijven. Daarom hebben wij geen zakelijke banden of afspraken met derden zoals banken, verzekeringsmaatschappijen etc. Wij ontvangen dus nooit provisies of andere betalingen van derden. Onze opbrengsten bestaan alleen uit de aan onze cliënten in rekening te brengen uren. Dit is overigens ook een vereiste van de beroepsorganisaties van accountants en belastingadviseurs waar wij lid van zijn.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 op andere tijden beschikbaar in overleg
Dinsdag : 08:00 - 17:00 op andere tijden beschikbaar in overleg
Woensdag : 08:00 - 17:00 op andere tijden beschikbaar in overleg
Donderdag : 08:00 - 17:00 op andere tijden beschikbaar in overleg
Vrijdag : 08:00 - 17:00 op andere tijden beschikbaar in overleg
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenSpecialisme:
accountancy, administratie, Administratie / administratieve dienstverlening, Automatisering, Bedrijfsadvies / bedrijfseconomisch advies, Bedrijfsovername, Begroting, Boekhouding, Consulting, dental management game, Financieel advies, Financiële planning, Online boekhouding, online klantendossier, Startersbegeleiding, vestigingsbeleid

Soort aanbieder:
Accountant, Accountantskantoor, Belastingadviseur

Accountancy diensten:
Accountantsverslag / management letter

Fiscale diensten:
Belastingaangifte / fiscale aangifte, Belastingadvies / fiscaal advies, BTW-aangifte, Fiscaal advies, Fiscaal juridisch advies, Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting

Sector:
Consultancy, Media

Doelgroep:
MKB, Starters, ZZP'ers

Aangesloten bij / Certificering:
Novak , NBA RB