Selecteer provincie

Adviesgroep Lekstreek 030-6019292: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Nijverheidsweg 6
3433NP Nieuwegein
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Adviesgroep Lekstreek biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 030-6019292

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Nieuwegein en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Nieuwegein

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
U hoopt een advocaat niet nodig te hebben maar als u in een situatie komt waarbij juridisch advies nodig is, hoeft u niet verder te zoeken. Verbeek Advocatuur (voorheen Adviesgroep Lekstreek) is een laagdrempelig kantoor dat wordt gerund door bedrijfsjurist en mediator Felix Verbeek.

Met onze jarenlange ervaring en ons enthousiaste team zijn wij actief in de advocatuur & belastingen voor particulier, instelling én ondernemer.

Verbeek Advocatuur is een nuchter kantoor waar niet meteen de meter begint te lopen zodra u een stap over de drempel zet. Professioneel, persoonlijk en passie zijn de drie kernwoorden die ons kantoor typeren.

Professioneel omdat deskundigheid door jarenlange ervaring binnen de advocatuur, ons kenmerkt.

Persoonlijk omdat wij gewone mensen zijn die zich moeiteloos inleven in de problemen van onze cliënten.

Passie omdat wij gáán voor alles waar wij in het leven achter staan, dus ook voor uw zaak.
Personen en Familierecht:
Alimentatie, Boedelscheiding, Erfrecht, Familierecht, Kinderalimentatie, Mediation

Koop, intellectuele eigendommen en mededingingsrecht:
Auteursrecht

Incassorecht:
Beslag

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Ontslagrecht

Belastingrecht:
Successierecht

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend Leerbedrijf bij de Stichting ECABO