Advocatenkantoor Kötter 0546-577797: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Rijssensestraat 56
7642NL Wierden
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Advocatenkantoor Kötter biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0546-577797

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Wierden en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Wierden

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

specialisten in arbeidsrecht

http://www.kotteradvocaten.nl

Wat wij doen:
Welkom bij Kötter Advocaten

Kötter Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat al ruim 20 jaar bestaat. Onze advocaten zijn enthousiast en willen u graag met hun specifieke kennis bijstaan op een persoonlijke manier.

De advocaten van Kötter Advocaten hebben specifieke ervaring op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en bestuursrecht. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht met al uw vragen op andere gebieden van het civiele recht, waaronder het huurrecht. Ook verlenen wij rechtsbijstand in strafzaken.

Onze cliënten worden bij onze advisering nauw betrokken. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, volgen we actuele ontwikkelingen binnen diverse rechtsgebieden op de voet. Veel juridische kwesties bespreken we wekelijks in teamverband. Ons motto is daarom: Samen Sterker".Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenService:
Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, gratis adviesgesprek van 30 minuten., Gratis kennismakingsgesprek, online vrijblijvend gesprek aanvragen

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Ambtenarenrecht, Sociale zekerheidsrecht

Specialisatieverenigingen:
arbeidsrecht advocaten ressort arnhem (vaara), vereniging ambtenaar & recht (a&r), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Verbintenissenrecht

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Huurrecht

Personen en Familierecht:
Mediation, Personenrecht

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Strafrecht algemeen