Selecteer provincie

Weelderen Advocatenkantoor BV Van

Details

Adres
Koningin Wilhelminalaan 22
7433CH Schalkhaar
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Schalkhaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Advocatenkantoor Van Weelderen B.V. is een ambitieus kantoor met een commerciele inslag. Wij combineren kwaliteit met laagdrempeligheid en aantrekkelijke tarieven. Een no-nonsense benadering waarin snelheid van handelen, vertrouwen en korte lijnen met de client voorop staan.

Oprichter Richard van Weelderen is in 1994 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen met als specialisatie Ondernemingsrecht. Vanaf 1994 heeft hij gewerkt op een gerechtsdeurwaarderskantoor, eerst als jurist en hoofd incasso en later als tk-gerechtsdeurwaarder. Hij heeft de opleiding tot gerechtsdeurwaarder met goed gevolg afgerond.

In 2000 maakte Van Weelderen de overstap naar de advocatuur. Vanaf 2000 was hij werkzaam bij Van Vliet & Van Donselaar Advocaten te Apeldoorn, vanaf 2003 als partner.

Sinds 1 januari 2008 heeft Van Weelderen zijn eigen advocatenkantoor, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, huurrecht, insolventierecht (bedrijven in moeilijkheden), vastgoedrecht (waaronder erfgrensgeschillen tussen buren) en bouwrecht. Bovenal is Van Weelderen gespecialiseerd in de behandeling van incassozaken en treedt hij regelmatig op als curator in faillissementen.

Tot zijn clienten behoren bankinstellingen, ondernemers in het MKB, aannemers, leasebedrijven en particulieren.

Doelgroep:
Bedrijven, Bedrijven, Particulieren, Particulieren

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Bouwrecht, Bouwrecht, Huurrecht, Huurrecht

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht, Ondernemingsrecht