Spoor & Hoekman cs Advocaten

Details

Adres
Twentepoort Oost 3
7609RG Almelo
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Almelo

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus837, 7600AV, Almelo
[email protected]

http://www.spoorhoekman.nl

http://www.spoorhoekman.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Praktisch & betrokken
Praktisch betrokken is voor ons kantoor een juiste benaming.

De term geeft enerzijds weer dat zoveel mogelijk oplossingen voor clienten worden aangereikt die in de praktijk ook hout snijden, terwijl die oplossingen voortkomen uit de betrokkenheid van de organisatie van ons kantoor in het geheel en de individuele medewerkers in het bijzonder.

Sinds de oprichting van ons kantoor enige jaren geleden, heeft de praktijk een bestendige groei laten zien en zijn wij in staat gebleken onze vaste relaties blijvend aan ons te binden en daarnaast een groot aantal nieuwe relaties hebben kunnen begroeten. Wij zijn er met recht trots op er om bekend te staan altijd voor onze clienten klaar te staan en zo snel en adequaat mogelijk van dienst te zijn met medewerkers die in alle geledingen van ons kantoor ruimschoots hun sporen in de advocatuur hebben verdiend.


Een hecht team zonder solisten
Het succes van ons kantoor is vrijwel uitsluitend terug te voeren tot het sleutelwoord "teamgeest". De interne alsook externe laagdrempeligheid van het kantoor zorgt er niet alleen voor dat clienten gemakkelijk hun weg naar ons vinden, maar tegelijkertijd voor een sfeer binnen kantoor waar, op welke manier dan ook, zo min mogelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende medewerkers. Eén ieder is ervan overtuigd dat hij of zij niet succesvol kan zijn zonder de hulp van een naaste collega.

De ruime ervaring in de advocaat van alle medewerkers waarborgt voor onze clienten een gedegen dienstverlening op de meest voorkomende rechtsgebieden. Ook na meer dan ruim een halve eeuw de advocatuur te hebben bedreven, blijft onze benadering van onze clienten hetzelfde: een vlotte no nonse dienstverlening met een passie en inzet die past bij de Twentse cultuur

Service:
Arbeidsrecht, Familierecht, handels- & ondernemingsrecht, incasso, Ontslagrecht, persoon-, familie & erfrecht, strafrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
aansprakelijkheidsrecht

Doelgroep:
Bedrijven

Incassorecht:
beslag

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Bouwrecht, Huurrecht

Personen en Familierecht:
Erfrecht

Faillissementsrecht:
faillissementsrecht, insolventierecht

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht

Betalingsmogelijkheden:
Incasso