Brink Advocaat en Mediator BV Mr E W vd

Details

Adres
Etersheim 2
1474MT Oosthuizen
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Oosthuizen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vdbmediation.nl

Wat wij doen:
Evert van den Brink (1947) is advocaat en mediator. Hij heeft zich gespecialiseerd in het helpen oplossen van geschillen, zowel in de privésfeer als in een zakelijke context. Hij adviseert over en bemiddelt bij echtscheidingen en niet huwelijkse samenlevingsvormen. Van den Brink treedt ook op als mediator in conflicten tussen bestuurders van ondernemingen, samenwerkingsconflicten en werkgerelateerde conflicten. Voor de gemeente Amsterdam treedt hij op als adviseur en onderhandelaar op het grensvlak van het privaatrecht en het bestuursrecht en als toezichthouder op het gebied van geprivatiseerde diensten.

Het oplossen van conflicten is een specialisme dat vraagt om scherp juridisch en cijfermatig inzicht in combinatie met vaardigheden op het terrein van intermenselijke verhoudingen. Mediator en familierechtadvocaat moeten kennis hebben van het vermogensrecht, moeten een balans kunnen lezen, jaarstukken kunnen doorgronden en tegelijk tactvol en geduldig de emoties kunnen hanteren die rond een scheiding spelen. Omdat in het familierecht nooit sprake is van winst of verlies moet een specialist als geen ander weten te bemiddelen tussen de partijen. Met een ruime ervaring in de advocatuur en als conflictbemiddelaar weet Van den Brink hoe hij zijn kennis en ervaring moet aanwenden om zijn cliënten het best te dienen. Hij heeft een uitgesproken voorkeur om buiten de rechtszaal te blijven omdat partijen altijd met elkaar verder moeten, al lopen hun levenswegen uiteen.

Evert van den Brink is een tactvol en vakkundig advocaat en een ervaren mediator met een scherp oog voor de persoonlijke omstandigheden van zijn cliënten. Hij biedt de steun, die mensen nodig hebben zonder hun zakelijke belangen uit het oog te verliezen.Service:
Bestuursrecht, Familierecht

Service:
Familierecht

Personen en Familierecht:
alimentatie, Erfrecht, Mediation, Personenrecht, privaatrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Incassorecht:
beslag

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht

Belastingrecht:
Inkomstenbelasting, Omzetbelasting

Goederenrecht:
vermogensrecht

Aangesloten bij / Certificering:
NOVA, NMF