Noest Advocatuur 0252-864956: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Forsythiastraat 42
2165CH Lisserbroek
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Noest Advocatuur biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0252-864956

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Lisserbroek en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Lisserbroek

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-21896171

Wat wij doen:
fixed price | gratis intake | spreekuur | 's avonds / in het weekend

Bij Noest Advocatuur kunt u snel en eenvoudig terecht met uw juridische vragen en problemen. Ik wijs u de weg in regelgeving en rechtspraak en zoek samen met u naar de meest gunstige oplossing voor uw vraag of probleem. Uw belangen staan daarbij altijd voorop.

Noest Advocatuur staat voor een persoonlijke, eerlijke en flexibele aanpak. Met een transparante werkwijze voor een scherpe prijs. Zo kunt u binnenkort 24 uur per dag uw dossier online inzien en kunt u ook s avonds of in het weekend bij mij op kantoor langskomen. En als u dat prettiger vindt, kunt u online advies vragen. Dat is wel zo gemakkelijk.

GRATIS INTAKE & SPREEKUUR

De intake is gratis (eerste 30 minuten) en wij hebben een gratis spreekuur op maandagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur. Het spreekuur werkt op afspraak, waarna u in een gesprek van 20 minuten advies kunt inwinnen bij een ervaren advocaat.

FIXED PRICE

Een is bij Noest Advocatuur heel normaal. Zo weet u direct waar u aan toe bent!Openingstijden:
Maandag : 09:30 - 17:00 Op afspraak ook 's avonds en in het weekend!
Dinsdag : 09:30 - 17:00 Op afspraak ook 's avonds en in het weekend!
Woensdag : 09:30 - 17:00 Op afspraak ook 's avonds en in het weekend!
Donderdag : 09:30 - 17:00 Op afspraak ook 's avonds en in het weekend!
Vrijdag : 09:30 - 17:00 Op afspraak ook 's avonds en in het weekend!
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Bezoek / bespreking bij cliënt thuis, Gefinancierde rechtshulp (pro deo), Gratis kennismakingsgesprek, Online juridisch advies, Online offerteaanvraag

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Uurtarief (inclusief BTW):
160 - 179 euro

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Arbeidsrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Consumentenrecht, Contractenrecht, Verzekeringsrecht

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Incassorecht:
Incasso's

Aangesloten bij / Certificering:
NOvA, VJAA