Selecteer provincie

Letsel Impact Belangenbehartiging

Details

Adres
Grondmolen 7
4661TT Halsteren
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Halsteren

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Juridische hulp en begeleiding
bij letselschades

http://www.letselimpact.nl

Wat wij doen:
Welkom bij Letsel Impact, juridische hulp en begeleiding bij letselschades. Wij zijn een gespecialiseerd letselschade bureau dat staat voor een persoonlijke benadering, deskundigheid en betrokkenheid.
Zoekt u een letselschade expert in de regio Bergen op Zoom, Zeeland, Noord Brabant of Zuid Holland? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan per mail of telefonisch. Onze letselschade jurist maakt graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u thuis of op ons kantoor. Een eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
Het verhalen van een letselschade is specialistisch werk. U moet er toch niet aan denken dat u naast de impact van uw letsel ook nog een juridische en medische discussie aan moet gaan met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij? Wij nemen dat graag voor u uit handen. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.

Voor de kosten hoeft u het ook niet te laten. Deze komen namelijk voor rekening van de verzekeringsmaatschappij. Dat is wettelijk zo geregeld. Het kost u dus niets! Wij garanderen dat zwart op wit.
Letsel Impact werkt met een uniek online i-dossier. Hiermee kunt u altijd en overal de status van uw dossier inzien en bewerken.
Letsel Impact belangenbehartiging, omdat een ongeval al genoeg impact op uw leven heeft.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30
Dinsdag : 08:30 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 08:30 - 17:30
Vrijdag : 08:30 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
bezoek bij u thuis of bij ons op kantoor te halsteren/bergen op zoom, geen kosten garantie (zwart op wit), Gratis intakegesprek

Toegankelijkheid:
Begane grond, gratis parkeerruimte voor kantoor, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialisme:
Aansprakelijkheidsrecht, arbeidsongeval, Bedrijfsongeval, buitengerechtelijke kosten, eigen bijdrage in de medische kosten, Hondenbeet, Inkomensschade, inkomensschade, ook van nevenactiveiten (ook zwarte inkomsten), keurmerk letselschade, kledingschade, kosten van huishoudelijke hulp, kosten van verblijf in het ziekenhuis of revalidatiecentrum, kosten voor onderhoud van de woning en tuin, letselschade advocaat, letselschade verhalen, Lichamelijk letsel, Materiële schade, Medische fout, Pensioenschade, reiskosten, Smartengeld, telefoon- en portikosten, Verkeersongeval, Whiplash

Diensten:
Aanvragen voorschotten, Advies, belangenbehartiging, Schade vaststellen, Schadevergoeding claimen, Second opinion

Betalingsmogelijkheden:
Gratis

Aangesloten bij / Certificering:
NIVRE, NIS, Keurmerk Letselschade, Register expert, Lid Letselschade Raad. GBL