Selecteer provincie

Lemmens Advocatenkantoor 0493-352210: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Stationsplein 4
5751JN Deurne
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Lemmens Advocatenkantoor biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0493-352210

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Deurne en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Deurne

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij advocatenkantoor Lemmens

Advocatenkantoor Lemmens is een sedert 1 januari 2008 in Deurne gevestigd advocatenkantoor, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

Het kantoor verleent haar dienstverlening aan zowel particulieren als aan kleine en middelgrote ondernemingen uit Deurne en omgeving.

Het kantoor streeft er naar de door haar verleende dienstverlening hoogwaardig van kwaliteit te laten zijn en om bovendien op een voor zowel de particulier als de ondernemer begrijpelijke wijze de te verrichte werkzaamheden te communiceren. Het kenmerk van het kantoor is dan ook een no-nonsense cultuur en het bieden van transparantie in de te verlenen rechtsbijstand, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en een heldere communicatie met de cliënt voorop staan.

De door advocatenkantoor Lemmens verleende dienstverlening wordt bovendien verleend tegen een voor Deurne gangbaar tarief, alsmede voor "onvermogende" particulieren op basis van gefinancierde rechtsbijstand.Personen en Familierecht:
Alimentatie, Erfrecht, Familierecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Concurrentiebeding

Belastingrecht:
Omzetbelasting

Ondernemingspraktijk:
Ondernemingsrecht