Heuvelmans Advocaten

Details

Adres
Burg van Rijnsingel 15
5913AN Venlo
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Venlo

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Mr M P J C Heuvelmans
Mw mr K L W Brummans
Mw. mr. S.M.E.L. van Knippenberg

Postbus389, 5900AJ, Venlo
http://www.heuvelmansadvocaten.nl

[email protected]

http://www.heuvelmansadvocaten.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Heuvelmans Advocaten is een advocatenkantoor waar thans drie advocaten, één juridisch medewerkster en drie secretaressen werkzaam zijn. Sinds 2003 verlenen wij juridische bijstand aan particulieren en bedrijven op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Met een daadkrachtige aanpak en op basis van een strikte vertrouwensrelatie proberen wij voor ieder juridisch probleem een passende oplossing te vinden. Daarbij staan we op ieder moment klaar voor onze cliënten. Kwaliteit, laagdrempeligheid, snelheid en goede bereikbaarheid zijn trefwoorden die ons kantoor kenmerken.

Kiest u voor Heuvelmans Advocaten dan kiest u voor gedreven advocaten die zich optimaal voor u zullen inzetten.

Kosten

Heuvelmans Advocaten hanteert een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek van maximaal een half uur inventariseert de advocaat het geschil en bepaalt in overleg met u of inschakeling van een advocaat zinvol is. U kunt dan goed geïnformeerd beslissen of u uw zaak door ons kantoor wilt laten behandelen. Bel gerust voor een afspraak voor dit vrijblijvende gesprek.

Wij verlenen ook rechtsbijstand op basis van gefinancierde rechtshulp. Indien u onvoldoende inkomsten of vermogen heeft, dan kan de Wet op de Rechtsbijstand hulp bieden. In deze wet wordt aangegeven wie recht heeft op gefinancierde rechtshulp. Indien gefinancierde rechtshulp wordt aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand zal deze instantie de aanvraag beoordelen en bij honorering een door u te betalen eigen bijdrage vaststellen. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Voor een uitgebreide informatie over de gefinancierde rechtshulp verwijzen wij u naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp, dan hanteren wij een uurtarief dat tijdens het eerste gesprek wordt vastgesteld. Daarbij wordt rekening gehouden met onder meer de complexiteit en de spoedeisendheid van de zaak alsmede het financiële belang. Indien de zaak zich daarvoor leent kan ook een vast bedrag worden afgesproken.
Service:
Gefinancierde rechtshulp

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Personen en Familierecht:
Familierecht

Belastingrecht:
Omzetbelasting

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Vreemdelingenrecht