Bronneberg Advocaten 046-4753534: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Rijksweg Zuid 207
6161BM Geleen
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Bronneberg Advocaten biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 046-4753534

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Geleen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Geleen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.bronnebergadvocaten.nl

Wat wij doen:
Bemiddeling door een kundig advocaat is niet altijd te vermijden. Soms voldoet een goede brief of een interveniërend gesprek. Niet zelden is een procedure nodig. In deze gevallen kan Bronneberg Advocaten daarbij uw adviseur zijn.

Bronneberg Advocaten is in 1993 opgericht door Frans Bronneberg, de naamgever van het kantoor. In de huidige vorm bestaat het kantoor sinds 2000 en heeft vestigingen in Geleen en Heerlen. Bronneberg Advocaten is de handelsnaam van het samenwerkingsverband tussen Bronneberg Advocaten B.V. en Breuls Advocaten B.V..

Bronneberg Advocaten staat voor de doelstelling van goed werk leveren in een moderne kantoororganisatie. Op dit moment zijn vier advocaten als belangenbehartigers werkzaam. Een team van 4 secretaresses draagt zorg voor de secretariële ondersteuning.

Het kantoor houdt zich met name bezig met het civiele recht en heeft als aandachtgebieden Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht (onder meer echtscheidingen en omgangszaken), Incassozaken, Huurrecht, etc..

Mr. Rob Breuls en Mr. Frans Bronneberg zijn in het Arbeidsrecht gespecialiseerd en met name in dit rechtsgebied onderscheidt Bronneberg Advocaten zich van andere kantoren. Door dit specialisme kan optimale kwaliteit worden geleverd. Daarbij staat een persoonlijke en integere benadering voorop. Met betrekking tot het specialisme Arbeidsrecht wordt verwezen naar de rubriek advocaten.Service:
Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, Ontslagrecht

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
algemeen strafrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Incassorecht:
Beslag en executie, incassorecht

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
bijzondere overeenkomsten, Letselschade / overlijdensschade, Verzekeringsrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Burenrecht, Huurrecht, Onroerendgoedrecht

Personen en Familierecht:
Mediation, Personenrecht

Belastingrecht:
Omzetbelasting

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Sociale zekerheidsrecht