Waelen Advocatenkantoor Mr H H M E 043-3645321: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Hoolhuis 6
6241GP Bunde
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Waelen Advocatenkantoor Mr H H M E biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 043-3645321

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Bunde en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Bunde

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Advocatenkantoor Waelen is sedert 1982 te Meerssen gevestigd. Wij leveren een betrouwbaar juridisch product op een marktgerichte wijze tegen een acceptabel tarief. Ons kantoor richt zich op een snelle en praktijkgerichte serviceverlening aan particulieren en het bedrijfsleven, met name het midden- en kleinbedrijf.

In ons kantoor is een interne klachtenregeling van toepassing. Wij nemen deel aan de Geschillenregeling Advocatuur, die de door de Nederlandse Orde van Advocaten in het leven is geroepen. Op gezette tijden houden we cliënttevredenheidsonderzoeken om onze diensten nog professioneler en optimaler aan onze cliënten te verlenen.

Particulieren en het midden- en kleinbedrijf worden voortdurend geconfronteerd met veranderende regels en wettelijke bepalingen. Bovendien worden regelmatig nieuwe rechtsbetrekkingen aangegaan. Het is daarom verstandig om in een vroeg stadium naar een advocaat te stappen. Niet alleen als er een conflict dreigt, maar ook als U los daarvan juridische vragen heeft.

Het voorkomen van juridische geschillen spaart tijd en geld. Voor adviezen kunt u bij ons terecht.
Een eerst oriënterend gesprek van een half uur is gratis. Dienstverlening geschiedt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Naast een familiepraktijk houden we ons vooral bezig met bestuursrechtelijke zaken, zoals bestemmingsplannen, bouw- en milieuvergunningen.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30
Dinsdag : 08:30 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 08:30 - 17:30
Vrijdag : 08:30 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, Gefinancierde rechtshulp (pro deo), Gratis kennismakingsgesprek, Online juridisch advies, Ontslagrecht

Toegankelijkheid:
Begane grond

Uurtarief (inclusief BTW):
200 - 219 euro

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Agrarisch recht / ruilverkaveling, faunarecht, Huurrecht, natuurbeschermingsrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
(Beroeps) Aansprakelijkheidsrecht, Consumentenrecht, Letselschade / overlijdensschade, Onrechtmatige daadsrecht, Verbintenissenrecht

Incassorecht:
Beslag en executie, Betalingsregeling

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht, Milieurecht, Ruimtelijke ordeningsrecht, Waterrecht

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Personen en Familierecht:
Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Personenrecht

Goederenrecht:
Eigendomsrecht, Erfpachtrecht / vruchtgebruik

Transportrecht:
luchtvaartrecht

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Sociale zekerheidsrecht