Advocaten Brand 026-3117003: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Het Vergun 26
6931KD Westervoort
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Advocaten Brand biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-3117003

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Westervoort en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Westervoort

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.brandadvocaten.nl

Wat wij doen:
Brand Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het Personen & Familierecht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Strafrecht. Maar ook voor Incasso- en BOPZ zaken kunt u bij Brand Advocaten terecht. Brand Advocaten bestaat uit advocaten met lange ervaring in deze rechtsgebieden, die een bewuste keus hebben gemaakt voor vergaande specialisatie en focus. Brand Advocaten beschikt over de kennis en ervaring om (complexe) juridische vraagstukken en procedures efficiënt tot een goed einde te brengen. In de advisering staan snelheid, creativiteit en praktisch nut voorop. Brand Advocaten biedt haar cliënten doelmatige en op maatgerichte oplossingen.

De vakkennis en kwaliteit van advisering van Brand Advocaten staat gelijk aan wat u mag verwachten van een gedegen advocatenkantoor. Brand Advocaten onderscheidt zich door een uitstekende beschikbaarheid, persoonlijke benadering en lage kosten. Onze bewust overzichtelijk gehouden omvang maakt dit mogelijk, ook wanneer in teamverband wordt gewerkt.

Bij de keuze procederen of niet trachten wij niet alleen de juridische en feitelijke kant van de kwestie in te schatten maar houden ook rekening met proceseconomische factoren. Brand Advocaten acht het van belang om onze cliënten goed op de hoogte te houden over het verloop van hun zaak en samen met de cliënt de aanpak van hun probleem te bespreken alsmede met elkaar de strategische beslissingen te nemen welke voor het verlenen van rechtsbijstand noodzakelijk zijn. Brand Advocaten is vertrouwd met de noodzaak om de vaak specifiek Nederlandse juridische realiteit in een voor onze cliënten meer vertrouwde context te plaatsen.Service:
Advocatenkantoor, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, Huurrecht, Incassorecht, Juridische hulp, Ondernemingsrecht, Personenrecht, Strafrecht