Bruyn Mr J B J de 0573-250068: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Hoeflingweg 18
7241CH Lochem
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Bruyn Mr J B J de biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0573-250068

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Lochem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Lochem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Jan de Bruyn is advocaat sinds 1994 en is zijn carrière gestart bij JPR Advocaten te Groenlo. Na ca. 5 jaar een algemene praktijk te hebben gevoerd, heeft hij zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht, het daarmee samenhangende sociaal zekerheidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht (contractenrecht). Deze rechtsgebieden vormen ook thans nog de specialisatiegebieden van het kantoor.

In 2001 heeft Jan de Bruyn de postacademische opleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond. Sindsdien mag hij zich met recht arbeidsrechtspecialist noemen.

In 2004 heeft hij ervoor gekozen zijn eigen praktijk op te richten in zijn woonplaats Lochem om van daaruit ondernemers in het MKB en particulieren middels een persoonlijke, doeltreffende en no-nonsense aanpak bij te staan, zowel in als buiten rechte. Sindsdien heeft het kantoor een uitstekende naam opgebouwd in Oost-Nederland maar ook daarbuiten.

Als advocaat houdt Jan de Bruyn zich niet enkel bezig met de procespraktijk, maar heeft hij ook een uitgebreide adviespraktijk, verzorgt hij lezingen en seminars op het gebied van het arbeidsrecht en heeft hij ervaring als voorzitter in begeleidingscommissies ingesteld middels een Sociaal Plan.
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00 Service:
Alleen op afspraak, Arbeidsrecht, Bezoek / bespreking bij cliënt thuis, Contractenrecht, Gratis kennismakingsgesprek, Ontslagrecht, Rechtsbijstand op maat, Spoedeisende zaken

Uurtarief (inclusief BTW):
200 - 219 euro

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Incassorecht:
Beslag en executie, Betalingsregeling

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Consumentenrecht, Verbintenissenrecht

Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Sociale zekerheidsrecht

Specialisatieverenigingen:
vereniging arbeidsrecht advocaten nederland, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
VAARA, VAAN,VIA