2-advise 0313-763667: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Lageweg 7
6961LV Eerbeek
Gelderland
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor 2-advise biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 0313-763667

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Eerbeek en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Eerbeek

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
U bent accountant, gerechtsdeurwaarder, advocaat of notaris en op zoek naar:


- Een standaard kwaliteitshandboek om aan verordeningen, wet- en regelgeving te voldoen?;
- De gemakkelijkste en meest efficiënte manier om uw – bij content partner Novak, KBvG of Viadicte – aangeschafte kwaliteitshandboek te implementeren binnen uw kantoor?;
- Actuele informatie over het Novak Kwaliteitshandboek, KBvG kantoorhandboek, Viadicte kantoorhandboek Advocatuur of Viadicte kantoorhandboek Notariaat?.


2-advise is verbonden aan de content partners Novak, KBvG en Viadicte. Als externe contentmanager draagt 2-advise samen met diverse redactieteams zorg voor de doorontwikkeling en het actueel houden van kwaliteitshandboeken/kwaliteitsstandaarden voor accountants, gerechtsdeurwaarders, advocaten en notarissen.

Door deze verbondenheid is veel kennis en ervaring rondom de kwaliteitshandboeken en de toepassing daarvan in de praktijk aanwezig. Deze kennis en ervaring wordt bij gebruikers ingezet om het eigen kwaliteitshandboek op orde te krijgen.

Accountants, gerechtsdeurwaarders, advocaten en notarissen kunnen bij 2-advise terecht voor de implementatie en het onderhoud van het Novak Kwaliteitshandboek (accountants), KBvG kantoorhandboek (gerechtsdeurwaarders), Viadicte kantoorhandboek (zowel advocatuur als notariaat). Tevens verzorgt 2-advise trainingen op het gebied van kwaliteitshandboeken in Scienta.

Met 2-advise hebben kantoren geen omkijken naar het op orde hebben van hun handboek en komen zij hiermee glansrijk door de periodieke externe kwaliteitstoetsing.

2-advise: als het om kwaliteit draait!Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 20:00
Dinsdag : 08:00 - 20:00
Woensdag : 08:00 - 20:00
Donderdag : 08:00 - 20:00
Vrijdag : 08:00 - 20:00
Zaterdag : 08:00 - 13:00 Alleen op afspraak
Zondag : geslotenService:
Bedrijfsvoering, Training

Specialisme:
Advies / bedrijfsadvies, Audits, Bedrijfsvoering, Begeleiding, Certificering, Consultancy, ICT, Implementatie, kbvg kantoorhandboek, MVO, novak kwaliteitshandboek, Risicomanagement, Training, Verandermanagement, verordeningen, viadicte kantoorhandboek advocatuur, viadicte kantoorhandboek notariaat, wet- en regelgeving

Aangesloten bij / Certificering:
Novak, Viadicte, KBvG