Vergouw Advocatuur 026-3547882: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Zijpendaalseweg 47
6814CC Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Vergouw Advocatuur biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-3547882

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Vergouw Advocatuur is gevestigd in een statig pand aan de Zijpendaalseweg te Arnhem, gelegen in een klantvriendelijke omgeving met een zakelijke uitstraling en met het Sonsbeekpark recht tegenover het kantoor. Ons werkterrein: geheel Nederland.

Service:
Alleen op afspraak, Gratis kennismakingsgesprek, indien mogelijk, een direct -gratis- kennismakingsgesprek van 30 min., Online juridisch advies

Uurtarief (inclusief BTW):
140 - 159 euro

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Asielrecht, Internationaal recht

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Copyright

Personen en Familierecht:
Familierecht

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Jeugdstrafrecht, Strafrecht algemeen, vreemdelingenrecht

Doelgroep:
Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse orde van Advocaten