Selecteer provincie

Hilde Kroon Mediation 06-30098369: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Rosendaalseweg 643
6824KL Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Hilde Kroon Mediation biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 06-30098369

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ruimte voor duidelijke én duurzame afspraken.
Werkzaam in regio's Arnhem-Wageningen-Ede/Alkmaar-Castricum-Haarlem
Het gaat niet (alleen) om de lettertjes en regels, maar om de achterliggende belangen van mensen. Als er ruimte komt om die belangen te onderzoeken en te zoeken naar oplossingen die aan alle belangen recht doet, zijn mensen prima in staat om regelingen te treffen waar iedereen bij wint, ondanks de soms moeilijke verstandhoudingen.


Diensten:
Advies, Bemiddelen, Coaching, Communicatie, Counseling, Intakegesprek, Mediation

Soort aanbieder:
Advocaat, Coach, Jurist, Mediator, Notaris

Specialisme:
Alimentatie, Arbeidsbeidsbemiddeling, Arbeidsconflict, Bewindvoering, Conflictbemiddeling, Echtscheiding, Echtscheidingsbemiddeling, Erfenis, Erfenisbemiddeling, Huur- bemiddeling, Juridische bijstand, Ontslag, Schuldbemiddeling, Sociale voorzieningen, Zakelijke bemiddeling

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren