Hanssen Ondernemingsrecht 026-4427428: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
IJsselburcht 3
6825BS Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Hanssen Ondernemingsrecht biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 026-4427428

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Arnhem en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Arnhem

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


026-4427428

fax : 026-4430540

Wat wij doen:
Voor ondernemers en organisaties.

Met onze kennis richten wij ons op de ondernemers en organisaties in de (non-)profit sector.

HANSSEN ONDERNEMINGSRECHT inventariseert samen met u de behoefte aan juridische ondersteuning binnen uw bedrijf of organisatie en zorgt ervoor dat de juiste juridische adviseur voor u aan de slag gaat en blijft zolang u als ondernemer daar behoefte aan heeft.
Dat kan zijn op uurbasis maar ook op projectbasis.

Onder onze ondernemingsrechtpraktijk vallen veel onderwerpen, zoals:
• Contractenrecht
• Overnames en reorganisaties
• Samenwerkingsconstructies
• Arbeidsrecht
• Insolventierecht
• Governance onderwerpen

HANSSEN ONDERNEMINGSRECHT stelt zich pro-actief op, adviseert snel en adequaat en tracht langdurige en dure gerechtelijke procedures te voorkomen door vroegtijdig signalen binnen de onderneming en daarbuiten te herkennen, waardoor u als ondernemer de juiste beslissing op het juiste moment kunt nemen. Waar nodig behartigen wij uw belangen in gerechtelijke procedures.

Door haar aanpak kan HANSSEN ONDERNEMINGSRECHT juridische diensten aanbieden tegen een tarief dat u als ondernemer of als organisatie zal aanspreken!
Arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht:
Arbeidsrecht

Doelgroep:
Bedrijven

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Contractenrecht

Faillissementsrecht:
Faillissement (executiegeschil), Surseance

Ondernemingspraktijk:
Fusie- en overnamerecht