Jaarbeurs van het Noorden 050-5019530: Prijzen Strafrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht, Letselschade & Juridisch advies voor familierecht, of gratis pro deo zonder kosten. Samen oplossen of mediation?

Details

Adres
Entinge 35
9301TT Roden
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het advocatenkantoor Jaarbeurs van het Noorden biedt uitgebreide juridische diensten aan op verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht, letselschade en familierecht. Het kantoor biedt zowel betaalde diensten tegen redelijke prijzen als gratis pro deo-diensten voor klanten met beperkte financiële middelen.

Het kantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies op het gebied van familierecht en kan ook helpen bij mediation en samen oplossen. Dit zorgt voor een minder belastende aanpak voor alle betrokkenen, waarbij er wordt geprobeerd om tot een bevredigende oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Op het gebied van letselschade heeft het kantoor de nodige ervaring en expertise om klanten te helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die ze verdienen. Het kantoor werkt hard om klanten te helpen bij het oplossen van hun juridische problemen op een manier die zowel kosteneffectief als bevredigend is.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat het advocatenkantoor zich volledig zal inzetten voor hun zaak, ongeacht het rechtsgebied. Het kantoor hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie met klanten en zal alles in het werk stellen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen. Bel direct: 050-5019530

Gratis Advocaat Offertes vergelijken!

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in Roden en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wellicht bent u opzoek naar een:
Mediator Roden

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus171, 9300AD, Roden
http://www.jaarbeursvanhetnoorden.nl

Wat wij doen:
Vanaf vrijdag 21 september tot en met woensdag 26 september 2012 vindt de 60ste Jaarbeurs van het Noorden plaats. Met enige gepaste trots mogen wij dit de grootste regionale handels-, voorlichtings- en consumentenbeurs noemen.

De organisatie hiervan is in handen van de Stichting Jaarbeurs van het Noorden.

De traditionele opening van de Jaarbeurs van het Noorden bevat onder andere de bekendmaking en de uitreiking van de ondernemersprijs van de gemeente Noordenveld. De genomineerden voor de ondernemersprijs 2011 zijn keien in kennis en diensverlening en zijn dit jaar de volgende bedrijven: AL-KO luchttechniek, Lambert Instruments, Schuurmans Advocaten en toeristisch bedrijf De Norgerberg.

De organisatie van dit grootse evenement is in handen van de Stichting Jaarbeurs van het Noorden. Graag stellen wij het stichtingsbestuur aan u voor.

Dagelijks bestuur:

Geert Wolters (voorzitter)
Rob Damkat (penningmeester, horeca)
Bert Rijks (secretaris)

Bestuursleden:

Geert Rijpma (standwerving)
Geert van der Wijk (publiciteit)
Jelle Haisma (amusement)
Johan Kuper (techniek)
Klaas Kloosterman (facilitaire zaken)
Roelf Piek (bouw)
Trijny Elders (standwerving)
Tina van der Veen (sponsoring)Openingstijden:
Maandag : 14:00 - 22:00 24 september 2012
Dinsdag : 10:00 - 18:00 25 september 2012
Woensdag : 14:00 - 19:00 26 september 2012
Donderdag : gesloten
Vrijdag : 17:00 - 22:00 21 september 2012
Zaterdag : 14:00 - 23:00 22 september 2012
Zondag : 11:00 - 18:00 23 september 2012Specialiteiten:
Jaarbeurs

Service:
Gratis entree